perjantai 5. lokakuuta 2012

20. VALKKUJA JA ESTEITÄ

Enpä oo taas pitkään aikaan päivitellyt, kun ei oo ketään ollut kuvailemassa kiitos ihanien kelien! En ole ehtinyt muutenkaan mennä Mintulla kuin kerran tai kaksi viikossa, koska nyt on ollut niin paljon menoa. Muutama viikko takaperin torstaina menin ilman satulaa ja tehtiin ihan perusjuttuja, aika kevyttä, ravissa pysähdyksiä, ympyröitä ja laukkaa mentiin aika lailla ponin ehdoilla.

Viime torstaina meillä oli valmennus ja jumppailtiin vähän ponia, ratsastettiin eteen alas ja taivuteltiin oikein reilusti ulos ja sisään. Aluksi poni oli vähän jäykkä, mutta parani pikkuhiljaa. Laukassa poni oli taas tosi jäykkä ja valmentaja päätti kokeilla vähän, että millanen se on. Ravissa Minttu kulki tosi nätisti, mutta laukkaa se ei suostunut nostamaan ulko-ohjan tuntumalla ja vastusteli muutenkin minkä kerkesi.

Kun hyppäsin takasin selkään, poni oli tosi kivan tuntunen, oikeesti käytti selkäänsä ja oli ulkoavuilla. Varmaan parasta ravia mitä Minttu on tähän mennessä näyttänyt, en meinannut malttaa lopettaa kun oli niin huippu! Eipä jäänyt harmittamaan tuo laukka oikeestaan yhtään, kun oli niin super loppuraveissa!

Tänä tiistaina meillä oli taas valmennus ja yritettiin saada Minttua mahdollisimman pyöreeksi eteen alas ja ihan hyvin se onnistuikin. Tehtiin ympyrällä ulos ja sisään taivutuksia taas parempi kuin viimeksi. Laukkaa ei hirveesti väännetty, koitettiin taas että jos myötäis, mutta ehei, joten ei alettu tappelemaan siitä sitten sen enempää.

Keskiviikkona oli hyppypäivä ja tuunattiin esteet tollasiks maanläheisimmiks. Hypyt suju ihan ok, muutama tiputus ja kielto tuli kun en antanut tarpeeksi kättä, mutta asiaan yritetään tehdä parannusta! Tein päivästä videokoosteen, kun kuvia ei pystynyt enään ottamaan hämärän takia.


T&M

10 kommenttia:

  1. minkä rotunen tuo poni on ?:) ja kuin korkeeta se hyppää ??(:
    ++kiva blogi!

    oma blogi : http://alskunelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. shettisristeytys, 100cm yksittäisenä :D kiitti!

      Poista
  2. Minttu hyppää tosi hienosti! (:

    VastaaPoista
  3. löysin blogis youtubesta ja on kyllä tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi! (: sait uuden lukian :)
    käykää kattomassa ja liittymässä lukiaks munki blogiin
    http://ninajamustikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Hyvä tää sun blogi :) Kuin kauan Minttu on sulla?

    VastaaPoista
  5. Sull on ihana blogi! ja sait täältäkin uuden lukijan :) Minttu on ihan älyttömän ihana! <3
    + sul on ihanat hiukset!! <33 mullakin on blogi, mut ei yhtä hieno ku sul!

    VastaaPoista