sunnuntai 26. elokuuta 2012

15. PINKKI PONI

Torstaina Oona tuli Mintulle mukaan ja päätettiin laittaa poni ihan pinkiks, oli varmaan muuten eka kerta ku näin tein, ponilla oli siis pinkit pintelit, otsapanta ja huopa. Mulla sattu sitte vielä itellä olee about samansävystä päällä, niin oli sitten oikeen sävysävyyn! Ratsastus veny aika pitkäks ku heitin Oonanki yhessä välissä sinne testaamaan ponia, ei kuulemma ollut ihan semmone mitä oli tottunu ridaamaan, mutta voi kun pikkuminttu kulki hienosti! Sen jälkeen poni oli kyllä niin semmonen pehmee, ettei ennen oo ollu, sen jälkeen tajusin myös ratsastaa ponia oikeesti pohkeelta ohjalle ja se tuntu iha super hyvältä.

Ravissa tehtiin siirtymisiä, jotka onnistu tosi hyvin, ku poni oli avuilla oikeesti. Laukkaan sitte tänään purtiin kiinni ja kovaa, yritettiin kaikilla mahollisilla keinoilla saada sitä hyväks ja lopulta se onnistuki pari ihan tosi lyhyttä pätkää, nytpä sitte tiiän (tai pitäs tietää) mistä naruista siellä pitää vedellä, jee! Nyt kun vaan saisin joka kerta potkastuu itteni oikeesti tekemään töitä ton laukan eteen ni hyvä tulis.












Ratsastuksen jälkee mentii vielä pellolle ottamaan jotain auringonlaskukuvia, tuitui poni oli iha väsy eikä jaksanut oikee poseerata, mutta kylhä noi muutamat kuvat aika hyvin onnistu!






Tänään tuuppailtiin taas piuhojen kera ja kyllähän ne vähän autto, itte lopetin kädellä räpeltämisen ja ratsastin reilusti jalalla. Tehtiin vähän pidennyksiä ravissa ja tuntu et poni ois pidentäny aika hyvinki! Tehtiin myös pysähdyksiä ja siirtymisiä ja nekin onnistu iha okei, laukkaa sain silleen jotenkuten järkeväks, muttei se hyvää vieläkään ollut. Pieniä askelia, mutta kun aina tuntuu että kun pieni askel mennään eteenpäin niin seuraavalla kerralla otetaan harppaus taakseppäin ton laukan suhteen.

Uusin nyt ulkoasun kun Eerika teki mulle uuden bannerin, niin alan sitten järjestään tätä sen mukaan ja alan uusia noita sivuja myös heti kun ehdin, että varmaan pitäis seuraavaan postaukseen mennessä olla valmista!

T&M

6 kommenttia:

  1. jee hyvähyvä jatkat vaan jalal ratsastamista nii oikei hyvä tullooo :DD mut niii toiv. se ei jaksa enää vänkkää siin laukas kauaa... keinot on pian loppu! :D :( mut tuitui hienoja ootteee :D♥

    VastaaPoista
  2. Löysin youtubesta videoita teistä ja samalla bongasin tän blogin. Blogi vaikuttaa jo nyt tosi kivalle. Myös aivan ihana poni ja ratsastat Mintulla tosi hyvin :) Sait uuden lukijan! (:

    VastaaPoista
  3. Ratsastat niin hyvin Mintulla! <3 (: Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vaikkakin laukan suhteen on niiin paljo työtä edessä vielä :)

      Poista