maanantai 3. syyskuuta 2012

16. UUSI ULKOASU JA VALKKU

Torstaina mun kaveri Petra tuli Mintulle mukaan ja tarkotus oli ihan vaan mennä sileällä. Mä alkuverkkasin ponin, tein pysähdyksiä ja yritin koota ja vähän saada sitä venymään, ja sittenkun poni oli hyvä, niin Petra sai testata ponia. Oon nyt antanu muuaman mun kaverin testata ponia (tietenkin Minnan luvalla), jotta joku osais vähä sanoa siitä laukasta jotain tai tietysti ylipäätään ponista. Petrakin sano, että eipä kuvitellu Mintun olevan yhtään semmonen, mitä se on, en sitten tiiä mihin viitaten!

Nää sankarit oli kuvannu yökuvauksel, joten vähiten tärähtänyt tässä! :D

Petra ja Minttu, venyy!

Innostuttiin sitten laittamaan Petralle pieni estekkin ja pääs vähän testaamaan, että millanen tuo otus on esteilläkin. Sen jälkeen mä hyppäsin takasin selkään ja vielä jatkoin sen laukan kanssa, loppuu kohden sain sisäpohkeen paremmin läpi ja tuntu, että oli jotain otetta siihen poniin. Mäkin sitten vielä loppuun hyppäsin muutaman kerran sen pystyn ja sitten lopeteltiin.

Eilen meillä olikin sitten vähään aikaan valmennus ja se meni aika vaihtelevasti. Poni oli hirveeeen hidas pohkeelle ja vaikka mulla oli kannukset jalassa, niin ei meinannu millään kuunnella. Välillä oli neidillä mielipiteensä raippaankin! Tehtiin semmosta kulmatehtävää ekana käynnissä, sitten ravissa. Tehtävän idea oli siis saada ulkoavut käyttöön, kutsutaan kuulemma Kiran aakkosiksi.



Otettiin myös kulmatehtävässä nostoja ja varsinkin ensimmäinen onnistui ihan superhyvin, eipä oo pitkään aikaan niin hyvin ponnistanut tuo otus laukalle. Loppuun vielä ravailtiin ja poni oli ihanan rento ja letkeä, valmentaja kehui sitä ravia tosi hyväks! Jäi ihan hyvät fiilikset tosta valkusta, pitäs sitten jaksaa tehdä noita kulmia itsenäisestikkin...

Tänä sunnuntaina meillä on Uotilassa kisat, mennään 50cm ja 60-70cm, pitkästä aikaa esteitä wuhuu! Tällä viikolla ois myös tarkotus mennä maastoilemaan ja tuulettua vähän muutenkin tosta koulupuolesta, kun ollaan sitä niin kovasti nyt hinkutettu. Ollaan nyt Mintun kanssa opeteltu myös erilaisia temppuja, jossain vaiheessa kun ne sujuu vähän paremmin, niin voisi tänne niistäkin laittaa vähän materiaalia!

Ulkoasukin ja sivut on nyt uusittu, käykääpäs kattomassa jos kiinnostaa!

T&M

13 kommenttia:

  1. Ihan kiva tää uus ulkoasu vaikka tykkäsin vanhasta bannerista vähän enemmän (:

    VastaaPoista
  2. Kiva banneri , ja taas kiva postaus (:!

    VastaaPoista
  3. tää uus ulkoasu on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  4. aw ihana tää uus banneri!♥ ja jee tsemii kisoihinn!! ;))

    VastaaPoista
  5. Banneri on kiva, ulompi ja sisempi tausta sais olla mun makuu vähä enemmän samaa sävyy, et tätä sisempää vähä sinertävämmäks. :)

    Jos kuvia oli enemmän niin laita lisää niitä & videota myös! ;)

    ps. sanavahvistus pois niin on kivempi kommentoida (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti mielipiteestä, pitääpäs testailla! :) ja kuvia ei oo nyt enempää tältä kerralta ja videoita en oo saanu ladattuu koneelle :/ mutta ens kerrasta voisin tehdä videokoosteen! ja missä se sananvahvistus on, en tajua, joku muukin on maininnu siitä, mutta en vaan tajua :D

      Poista
    2. meet hallintapaneelista asetuksiin-> tekstit ja kommentit -> näytä sano vahvistus kyllä/ei : ei

      + toi uus ulkoasu on tosi kiva! (:

      Poista
    3. jes kiitos, asia korjattu ;D

      Poista
  6. ihan sika kiva tää uus ulkoasu!! varsinkin toi banneri on just ihanaaaaah ♥!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe no voi kiitos, kiva että joku tykkää ;) !

      Poista