lauantai 15. syyskuuta 2012

18. RIIMULLA PELTOILUA

Tiistaina mulla ei oikeestaan ollut mitään hajua, että mitä voitas tehdä Mintun kanssa. Päätin sitten ihan extemporee mennä pellolla, ensin ihan suitsilla ilman satulaa ja sitten vaihtaa riimuun. Ensin menin siis suitsilla ja katoin, että perustoiminnot pelaa ja että poni vertyis kunnolla. Otin myös vähän laukkoja ja sitten vaan riimu päähän. Poni toimi tosi hyvin, ei kyseenalastanut mun apuja kertaakaan ja oli muutenkin tosi mukava. Mentiin siinä sitten ihan vaan laukkaa ja ravia ympäri laitsaa, ei mitään kummosta. Mun kaveri Janika oli kattomassa ja kuvailemassa, joten tuli myös kuvia tältä päivältä!










Tänään (eilen) mentiin koulua vähän silleen ilman mitään ideaa, kunhan nyt jotain kentällä pyörittiin. Tehtiin laukassa sitten puomin päällä vaihtoja, jotka ei kyllä onnistunu mitenkään niin hyvin kun viimeks, tuli kai vaan kaksi puhdasta vaihtoa, vaikka tehtiin niitä aika pitkään, ehkä se on sitten vaan reenii reenii. Menin vielä loppuun ilman satulaa hetken ja yritin tehdä niitä vaihtoja niinkin, mutta eipä ne sen paremmin onnistunu. Keli oli ihan järkyttävä, koko ajan sato enemmän tai vähemmän, joka ei kyllä innostanu sen enempää paiskimaan töitä. Mun kaveri Petra oli mukana ja yritti kyllä kuvata, mutta keli ei sitten sallinut, joten tältä päivältä ei sitten oo kuvia.

Huomenna (tänään) sitten kisoihin, toivottavasti kenttä ois semmosessa kunnossa, että kisat voidaan järjestää... Lähtölistoissa luki että lähettäis 50cm toiseksi viimesenä, siinä on ensimmäisenä hevoset ja vasta sen jälkeen ponit, kivaa vaihtelua! 70cm ollaankin sitten ekoina, joten siinä välissä ei ookkaa sitten hirveesti aikaa, toivonmukaa ois sama rata molemmissa nii ei tarvis itteensä enempää sekottaa.

T&M

3 kommenttia: